Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BOSCH Hubica 2v1 Unlimited BHZU21N
BOSCH Hubica 2v1 Unlimited BHZU21N BOSCH Hubica 2v1 Unlimited BHZU21N BOSCH Hubica 2v1 Unlimited BHZU21N BOSCH Hubica 2v1 Unlimited BHZU21N

BOSCH Hubica 2v1 Unlimited BHZU21N

Hubica 2v1 pre ľahké a pohodlné vysávanie.Kombinácia hubice na nábytok a čalúnenie uľahčuje vysávanie rôznych povrchov. Jemné štetiny kefy na nábytok sú vhodné najmä na zásuvky, stoly a ďalší náb... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BOSCH HOME
Model: BHZU21N

Popis

Hubica 2v1 pre ľahké a pohodlné vysávanie.

Kombinácia hubice na nábytok a čalúnenie uľahčuje vysávanie rôznych povrchov. Jemné štetiny kefy na nábytok sú vhodné najmä na zásuvky, stoly a ďalší nábytok s jemným povrchom. Podľa vašich potrieb premeníte kefu na nábytok behom okamihu jednoduchým cvaknutím v hubici na čalúnenie. To vám ušetrí čas a umožní vám pokračovať v upratovaní bez dlhých prestávok.

Optimalizujte svoj Unlimited s originálnym príslušenstvom Bosch

Príslušenstvo dokonale sedí a zaručuje jednoduchú manipuláciu. Spoločnosť Bosch vyvinula zodpovedajúce príslušenstvo pre vaše vysávače Unlimited série 6, Unlimited 7 a Unlimited Gen2 série 8. Všetko príslušenstvo sa ľahko inštaluje a vymieňa, perfektne sedí a má dlhú životnosť, pretože je vyrobené špeciálne pre vaše zariadenie.

Dlhšia životnosť vďaka originálnemu príslušenstvu

Správne príslušenstvo pre každú potrebu. Bosch ponúka širokú škálu príslušenstva pre každú úlohu: od hubíc na čalúnenie, cez flexibilnú štrbinovú hubicu na ťažko dostupné miesta, hubicu na čistenie matracov, mäkkú kefu na citlivé tvrdé podlahy po flexibilnú predlžovaciu hadicu a ďalšie.

Ideálne na upratovanie interiéru akéhokoľvek vozidla.

Interiér automobilu je obvykle ťažké miesto na upratovanie a často nie je blízko žiadna elektrická zásuvka. Dlhá doba prevádzky, vysoká flexibilita a jednoduché použitie robia z tohto akumulátorového vysávača perfektné riešenie na upratovanie vášho auta. K vysávaču je dodávaná široká škála príslušenstva, ktoré vám pomôže ľahko dosiahnuť na akékoľvek miesto – ako napr. motorizovaná mini hubica na silné nečistoty alebo flexibilná hubica na škáry, vhodná na malé priestory. Už nikdy tak nebudete musieť chodiť do umývačky čistiť interiér vášho vozidla.

 

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk