Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Prosperplast RESPANA Planter High Prenosný truhlík 77 cm, sivý kameň ISEB770H
Prosperplast RESPANA Planter High Prenosný truhlík 77 cm, sivý kameň ISEB770H Prosperplast RESPANA Planter High Prenosný truhlík 77 cm, sivý kameň ISEB770H Prosperplast RESPANA Planter High Prenosný truhlík 77 cm, sivý kameň ISEB770H Prosperplast RESPANA Planter High Prenosný truhlík 77 cm, sivý kameň ISEB770H Prosperplast RESPANA Planter High Prenosný truhlík 77 cm, sivý kameň ISEB770H

Prosperplast RESPANA Planter High Prenosný truhlík 77 cm, sivý kameň ISEB770H

Prenosný truhlík Respana je neoddeliteľnou súčasťou každej záhrady a v ťažkých klimatických podmienkach tiež najjednoduchším riešením pre pestovanie rastlín. Tento miniatúrny skleník s dobrou ven... Zobraziť celý popis »


Výrobca: PROSPERPLAST
Model: ISEB770H-405U

Popis

Prenosný truhlík Respana je neoddeliteľnou súčasťou každej záhrady a v ťažkých klimatických podmienkach tiež najjednoduchším riešením pre pestovanie rastlín.
Tento miniatúrny skleník s dobrou ventiláciou a kontrolou vlhkosti nezaberie doma príliš veľa miesta a vytvára ideálne podmienky pre rast sadeníc.

Pestovanie mladej zeleniny, byliniek alebo menších teplomilných rastlín, ktoré sú citlivé na atmosférické zmeny, nám dáva vždy veľa radosti.
Objemná vaňa tohto parenisko je vybavená vzperou, ktorá zvyšuje stabilitu jeho stien.

Ľahké priesvitné veko s regulovateľnými ventilačnými otvormi zaisťuje dokonalé mikroklímu a zabraňuje zapareniu rastlín. Zároveň chráni sadenice pred hmyzom.
Mini skleník je vybavený sadou krátkych a dlhých nožičiek, ktoré môžeme s ohľadom na aktuálnu sezónu a pohodlie práce ľubovoľne meniť.
 
parametre:
- Dĺžka: 77 cm
- Šírka: 38,7 cm
- Výška: 59,9 cm
- Objem: 52 l
- Materiál: plast
- Farba: sivý kameň

Veko nie je súčasťou!

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk