Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Santech Vaňa PARIS 1700 x 700 mm, prevedenie lesk - podľa vzorkovníka RAL
Santech Vaňa PARIS 1700 x 700 mm, prevedenie lesk - podľa vzorkovníka RAL Santech Vaňa PARIS 1700 x 700 mm, prevedenie lesk - podľa vzorkovníka RAL Santech Vaňa PARIS 1700 x 700 mm, prevedenie lesk - podľa vzorkovníka RAL

Santech Vaňa PARIS 1700 x 700 mm, prevedenie lesk - podľa vzorkovníka RAL

Santech Vaňa PARIS 1700 x 700 mm, prevedenie lesk - podľa vzorkovníka RAL !! Vaňa je vyrábaná na zákazku. Farbu vane musíte vybrať podľa vzorkovníka RAL a je nutné dopísať do poznámky k objednáv... Zobraziť celý popis »


Model: SAPAR170RAL

Popis

Santech Vaňa PARIS 1700 x 700 mm, prevedenie lesk - podľa vzorkovníka RAL

!! Vaňa je vyrábaná na zákazku. Farbu vane musíte vybrať podľa vzorkovníka RAL a je nutné dopísať do poznámky k objednávke.

Využite priestor svojej kúpeľne na relaxáciu

Príliš často sa necháme uväzniť nabitým denným rozvrhom, preto si ani neuvedomíme, že zabúdame žiť. Možno, je práve priestor kúpeľne tou príležitosťou, kedy sa môžeme v pokoji zastaviť a načerpať novú energiu. Pocit, že Vás nič neobmedzuje a môžete voľne odpočívať, rozhodne nie je na zahodenie.

Zaujímavou voľbou pre Vašu kúpeľňu môže byť aj voľne stojaca vaňa PARIS 170 x 70.

Vaňa je vyrobená z kompozitného materiálu na báze vápenca s akrylovou živicou (liaty kameň STONEKAST) a v kombinácii s vákuovým liatím ponúka ostré hrany s dokonalým detailom a zaisťuje výborné tepelno izolačné vlastnosti vane, kedy vaňa udrží dlho horúcu vodu a povrch vane je príjemný na dotyk .

Voľne stojaca vaňa Paris sa napája na odpad pomocou odtokového kompletu Click-Clack a flexi odpadovej hadice HT DN 50. K napúšťanie vody do vane je vhodná vaňová batéria do podlahy. Prívody teplej a studenej musia byť vedené podlahou.

Špeciálny výpust Click-Clack je súčasťou vane.

Vaňu môžete kúpiť v štandardnom prevedení biely mat alebo v lesklom prevedení. Ak sa Vám páči vaňa v lesku, vyberte si farbu podľa Vašich predstáv zo vzorkovníka RAL.

Celková váha vane je 107 kg.

technické parametre

prevedenie: voľne stojace
farba: lesklá - podľa vzorkovníka RAL
rozmer vane: 1700 x 700 mm
hĺbka vane: 460 mm
priemerná spotreba vody: 185 l
celková výška vane: 585 mm
hrúbka stien: 21 mm
hmotnosť: 107 kg

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk