Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Krátke Koza K7, 5kW krbové kachle s ventilátorom turbofan
Krátke Koza K7, 5kW krbové kachle s ventilátorom turbofan Krátke Koza K7, 5kW krbové kachle s ventilátorom turbofan Krátke Koza K7, 5kW krbové kachle s ventilátorom turbofan Krátke Koza K7, 5kW krbové kachle s ventilátorom turbofan Krátke Koza K7, 5kW krbové kachle s ventilátorom turbofan Krátke Koza K7, 5kW krbové kachle s ventilátorom turbofan Krátke Koza K7, 5kW krbové kachle s ventilátorom turbofan

Krátke Koza K7, 5kW krbové kachle s ventilátorom turbofan

Krátke Koza K7, 5kW krbové kachle s ventilátorom turbofan Turbofan je ventilátor, ktorého funkciou je efektívne distribuovať teplo po miestnosti. Je pevnou súčasťou kachlí, umiestnenú na zadnej ... Zobraziť celý popis »


Model: KOZA/K7/TF

Popis

Krátke Koza K7, 5kW krbové kachle s ventilátorom turbofan

Turbofan je ventilátor, ktorého funkciou je efektívne distribuovať teplo po miestnosti. Je pevnou súčasťou kachlí, umiestnenú na zadnej stene (nenaruší estetický vzhľad kachlí). Prevádzka ventilátora je jednoduchý a je založený na zvýšenie prietoku vzduchu okolo zadnej steny kachlí, jeho ohrevu a prenosu do miestnosti. Vzduch je nasávaný z miestnosti dvoma otvormi na prednej a spodnej strane krytu ventilátora. Akonáhle sa zvýši teplota na zadnej strane kachlí, čidlo sa zahrieva. Po dosiahnutí zodpovedajúcej teploty senzor automaticky zopne a ventilátor začne pracovať. Prevádzková teplota termostatu je od 50 ° C do 300 ° C a dá sa plynule regulovať.

Kachle vyrobená z kvalitnej liatiny zaujmú klasickým dizajnom.

Ovládanie primárneho a sekundárneho vzduchu umožní ľahkú reguláciu výkonu. Prívod vzduchu nad sklom (tzv. Oplach skla) zaistí jeho čistotu. Komfort navyšuje možnosť horného a zadného pripojenie spolu so systémom "cold grip", čiže bezpečné odňatia rukoväte dvierok bez popálenia.

Technické parametre:
Výkon: 5 kW
Rozsah výkonu: 3-7 kW
Rozmery (VxŠxH): 557 X 536 X 413 mm
Vývod dymovodu: horný, zadný
Priemer dymovodu: 130 mm
Teplota spalín: 316 ° C
Účinnosť: 70%
Emisie CO pri 13% O2: ? 0,3%
Výhrevná plocha: 30-70 m2
Dĺžka polien: 300 mm
Hmotnosť: 79 kg
Palivo: Palivové drevo
Záruka: 5 rokov

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk