Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Hoštická substrát pre ruže 40l
FORESTINA Hoštická substrát pre ruže 40l

FORESTINA Hoštická substrát pre ruže 40l

Substrát pre ruže a trvalky je vyrobený zo zmesi vytriedené svetlé a tmavé rašeliny, kvalitného vytriedeného kôrového aj zeleného kompostu a minerálne hnojivo. Pôdnej reakcie je upravená jemne ml... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 29100028

Popis

Substrát pre ruže a trvalky je vyrobený zo zmesi vytriedené svetlé a tmavé rašeliny, kvalitného vytriedeného kôrového aj zeleného kompostu a minerálne hnojivo. Pôdnej reakcie je upravená jemne mletým dolomitickým vápencom.

Výhody:
• zloženie substrátu zaisťuje tvorbu bohatého koreňového systému
a optimálny prístup vzduchu ku koreňom
• má priaznivú fyzikálnu štruktúru a dobrú absorpcia zásobnej vody
• substrát podporuje dobrý a zdravý rast rastlín i bohaté nasadenie kvetov

Zloženie:
svetlá a tmavá rašelina, triedený zelený kompost, kôrový kompost, minerálne hnojivo

Použitie:
Hoštická substrát pre ruže a trvalky je určený na pestovanie a na pestovanie ruží či už v nádobách alebo pre zlepšenie pôdy pri výsadbe na trvalé stanovisko. V prípade výsadby ruží do nádob tipujte rastliny priamo do pripraveného substrátu. Pri výsadbe na trvalé stanovisko je predpokladom úspešného ujatie rastliny starostlivo prřprava pôdy a výsadbovej jamy. Dôkladné prekyprenie okolitej pôdy podporí správne prekorenenia a dobrý prístup vzduchu ku koreňom rastlín. Pestovateľská jama by mala byť približne dvojnásobná, než je koreňový bal vysádzané rastliny. Na vyplnenie jamy použite pôvodnej zeminu zmiešanú so substrátom v pomere 1: 1. Po 6 týždňoch (po vyčrrpání zásoby hnojiva v substráte) začneme s pravidelným prihnojovaním kombinovaným hnojivom.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk