Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29
GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29 GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29 GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29

GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29

GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29 Zavlažovací počítač MasterControl plus od spoločnosti GARDENA je pripojený k vodovodnému kohútiku a reguluje automatické zavlažovanie vašej záhr... Zobraziť celý popis »


Model: 1864-29

Popis

GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29

Zavlažovací počítač MasterControl plus od spoločnosti GARDENA je pripojený k vodovodnému kohútiku a reguluje automatické zavlažovanie vašej záhrady, napr. Pomocou zavlažovačov, systémov s kvapkačmi, ako je Micro-Drip-System alebo GARDENA Sprinklersystému. Programovanie časov zavlažovania je jednoduché: prevádzkovú jednotku s rozmerným a jasným displejom možno pre jednoduché programovanie odpojiť. Rozmerný displej pomocou pokynov na obrazovke v desiatich voliteľných jazykoch vysvetľuje, ktoré programovacie kroky majú byť vykonané a v akom poradí. Pomocou veľkého, otočného gombíka možno rýchlo prekontrolovať požadované dáta. Každý deň je možné vybrať až šesť nezávislých programov alebo zavlažovacích intervalov s trvaním od jednej minúty po 9 hodín a 59 minút. Dodatočná flexibilita: je tiež možné voľne voliť požadované dni zavlažovania. V kombinácii s automatickým vodným rozdeľovačom od spoločnosti GARDENA možno samostatne regulovať až šesť rôznych pripojených zariadení. Pre prevádzku šetriacu vodou možno pripojiť Dažďový senzor alebo Čidlo pôdnej vlhkosti od spoločnosti GARDENA. Je možné tiež zavlažovanie regulované výhradne pomocou Čidlá pôdnej vlhkosti. Pre prevádzku zavlažovacieho počítača MasterControl plus od spoločnosti GARDENA je nutný 9V alkalický akumulátor (nie je súčasťou dodávky). Tým je zaistená bezpečná prevádzka po dobu približne jedného roka. Integrovaný ukazovateľ úrovne nabitia akumulátora informuje o nutnosti nabitia akumulátora.

Špecifikácia:
Zavlažovacie cykly za deň: 6
Dĺžka zavlažovania: 0h 1min - 9h 59min
Frekvencia zavlažovania: každých 24 hodín, každý 2., 3., 4., 5., 6. alebo 7. deň alebo individuálna voľba zavlažovacích dní
Prípojka pre senzor ?
Zdroj energie: 1 x 9 V alkalická batéria (nie je súčasťou dodávky)
Závit: Pre vodovodné kohútiky so závitom 26.5 mm (G 3/4) a 33.3 mm (G1)
Prevádzkový tlak: 0,5-12 barov

Automatické a časovo nenáročné zavlažovanie
So zavlažovacím počítačom od spoločnosti GARDENA bude vaša záhrada spoľahlivo a pohodlne zavlažovaná - aj keď nie ste doma. Získate viac voľného času, bujnou zelenou záhradu a nádherné zdravé rastliny. S automatickým zavlažovaním v skorých ranných hodinách alebo večer sa vyparí menej vody. Tým je zaistená úspora peňazí a cielené optimálne zavlažovanie.

ľahké programovanie
Obslužnú jednotku s veľkým a jasným displejom možno pre jednoduchšie programovanie demontovať. Programovanie je intuitívne a je postupne vysvetľované na displeji. Voliť môžete z desiatich jazykov.

Prevádzka s úsporou vody
Pripojením dažďového senzoru alebo čidla pôdnej vlhkosti od spoločnosti GARDENA je automatické zavlažovanie prerušované v závislosti od vlhkosti pôdy a prírodným dažďu. S čidlom pôdnej vlhkosti od spoločnosti GARDENA možno zavlažovanie regulovať tiež výhradne na základe senzora.

Flexibilná regulácia zavlažovania
Len ťažko možno dosiahnuť väčšiu flexibilitu. Pre zavlažovanie záhrady môžete každý deň vyberať až z šiestich programov. Dĺžka zavlažovania môže byť nastavená individuálne od jednej minúty do 9 hodín 59 minút. Pre dodatočnú flexibilitu môžete voľne vyberať požadované dni zavlažovania. Ak je zavlažovanie treba začať okamžite, možno ho aktivovať aj ručne.

Vysoký stupeň automatizácie
V kombinácii s GARDENA rozdeľovačom vody automatic (č.v. 1197-20) možno samostatne regulovať až šesť rôznych pripojených zariadení.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk