Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
HAKL TB 06 tepelná izolácia pre elektrické podlahové kúrenie (20 ks) HATB06BAL
HAKL TB 06 tepelná izolácia pre elektrické podlahové kúrenie (20 ks) HATB06BAL HAKL TB 06 tepelná izolácia pre elektrické podlahové kúrenie (20 ks) HATB06BAL HAKL TB 06 tepelná izolácia pre elektrické podlahové kúrenie (20 ks) HATB06BAL

HAKL TB 06 tepelná izolácia pre elektrické podlahové kúrenie (20 ks) HATB06BAL

HAKL TB 06 tepelná izolácia pre elektrické podlahové kúrenie (20 ks) HATB06BAL izolačné dosky HAKL ThermoBOARD sú určené na prilepenie pod elektrické vykurovacie rohože HAKL. Veľmi dobré tepelno... Zobraziť celý popis »


Výrobca: HAKL
Model: HATB06BAL

Popis

HAKL TB 06 tepelná izolácia pre elektrické podlahové kúrenie (20 ks) HATB06BAL

izolačné dosky HAKL ThermoBOARD sú určené na prilepenie pod elektrické vykurovacie rohože HAKL. Veľmi dobré tepelnoizolačné vlastnosti, aj napriek svojej malú hrúbku, zabezpečujú výrazné zníženie tepelných strát a tým aj nákladov na prevádzku. Zlepšujú dynamiku ohrevu - rýchlejší ohrev podlahy (čas potrebný na prehriatie podlahy je viac ako o polovicu kratšie) aj pomalšie vychladnutia. Návratnosť investície je tak po určitej dobe zaručená.

Veľmi dobré tepelné a zvukovo-Izolačné vlastnosti
Efektívne zníženie tepelných strát do betónového podkladu
Zaručená návratnosť investícií
Rýchlejší nábeh prehriatie podlahy
Pomalé chladnutie podlahy po vypnutí napájania
Povrchová úprava zabraňuje zatlačenie termokábla
nenasiakavé prevedenie

TECHNICKÉ INFORMÁCIE
- Hrúbka: 6 mm
- Plocha: 0,72 m2
- Rozmery: 1200 x 600 mm
- Hmotnosť dosky: 23 kg


Filozofia výroby produktov značky HAKL je postavená na precíznym, technicky prepracovanom vývojovom a výrobnom procese, od prvotnej myšlienky využiteľnosti produktu, cez dizajn, výrobu až po jeho spoľahlivú funkčnosť. Každý výrobok je podrobený prísnemu testu výstupnej kontroly podľa nemeckého certifikátu TÜV ISO 9001. Vďaka viac ako dvadsaťročné skúsenosti s vývojom, výrobou a predajom na slovenskom, má tu firma HAKL svoje nezastupiteľné a pevne vybudované miesto na trhu. Tieto skúsenosti a tradíciu chceme využiť aj v Českej republike, a preto sme založili dcérsku spoločnosť HAKL heating s.r.o., ako jediného a výhradného distribútora výrobkov zn. HAKL.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk