Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA SmartCut Comfort ráčnové nožnice na konáre, dĺžka 59 cm 8773-20
GARDENA SmartCut Comfort ráčnové nožnice na konáre, dĺžka 59 cm 8773-20 GARDENA SmartCut Comfort ráčnové nožnice na konáre, dĺžka 59 cm 8773-20 GARDENA SmartCut Comfort ráčnové nožnice na konáre, dĺžka 59 cm 8773-20 GARDENA SmartCut Comfort ráčnové nožnice na konáre, dĺžka 59 cm 8773-20

GARDENA SmartCut Comfort ráčnové nožnice na konáre, dĺžka 59 cm 8773-20

Ráčnové nožnice na konáre GARDENA Comfort SmartCut sú vysoko výkonné a ľahko použiteľné nákovkové nožnice na konáre, ktoré sa ľahko vyrovnajú s premenlivými strihacími podmienkami. Inovatívne rač... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 08773-20

Popis

Ráčnové nožnice na konáre GARDENA Comfort SmartCut sú vysoko výkonné a ľahko použiteľné nákovkové nožnice na konáre, ktoré sa ľahko vyrovnajú s premenlivými strihacími podmienkami. Inovatívne račňová technológie, na ktorú bola podaná patentová prihláška, umožňuje nenáročné strihanie v štyroch krokoch ešte silnejších konárov a tvrdého dreva. Ráčnový mechanizmus sa aktivuje automaticky, akonáhle nie je priame strihanie dostatočne účinné - starostlivosť o dreviny je tak jednoduchá a rýchla. Pomocou ráčnových nožníc na konáre Comfort SmartCut čisto a presne odstrihnete konáre s priemerom až 45 mm. Takýto výkon zaisťuje vysoko kvalitné hliníková kovadlinka a presne brúsený horný nôž s nepriľnavým povlakom. Manipulácia je tiež výborná. Oválne rukoväte s nízkou hmotnosťou zaručujú vysokú stabilitu. Ergonomické úchyty s mäkkými prvkami umožňujú pevné držanie a pohodlnú prácu.

parametre:
- Max. priemer vetvy: 450 mm
- Celková dĺžka: 590 mm
- Celková hmotnosť: 1 295 g
- Zväčšenie sily: 250%
- Princíp strihanie: nákovky
- Precízne brúsené nože
- Špeciálny nepriľnavý povrch nožov (Horný nôž)
- Ergonomicky tvarované rukoväte
- rukoväte s mäkkými prvkami
- Technika pre zvýšenie sily: Technológia SmartCut so 4-stupňovým račňovým mechanizmom
- Materiály: Hliníková nákovka. Oválna hliníková páková ramená

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk