Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B
Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B

Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B

Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B Vynikajúci osvieženie v teplých letných dňoch.  - na použitie na balkónoch, pergolách, pod slnečníkmi, na terasách, v záhradných rešta... Zobraziť celý popis »


Výrobca: DOMO-ELEKTRO
Model: TY9405B

Popis

Osviežovacie set Vodná hmla 7,5 m 5ks mikrotrysiek TY9405B

Vynikajúci osvieženie v teplých letných dňoch.

 - na použitie na balkónoch, pergolách, pod slnečníkmi, na terasách, v záhradných reštauráciách
- vhodné ku krátkodobému ochladenie priestorov pre zvieratá
- možno použiť aj vo tropických skleníkoch pre rosenie rastlín, kde je žiaduce vysoká vzdušná vlhkosť
- jednoduchá montáž, na pripojenie na existujúce vodovod ale i ručné postrekovač
- krátkodobé pocitové ochladenie priestoru až o 10 ° C
- spotreba vody 8-10 litrov za hodinu v závislosti od tlaku vody (Spotreba vody bola zisťovaná za štandardných podmienok prevádzky vodovodnej siete a môže sa od uvedených údajov líšiť v závislosti od miestnych podmienok)

- !!! Nie je vhodné inštalovať nad povrchy podliehajúce účinkom vlhka !!!
- !!! Pozor na klzkú podlahu, v prípade inštalácie vodnej hmly u klzkých povrchoch napr. Dlažba, kameň !!!

Balenie obsahuje:
- hadica 5x8 mm, průměr1cm - dĺžka 7,5 m
- mosadzné zamlžovací trysky 5 kusov, 1 ks koncová
- závesné klipsy 5 kusov
- čepový adaptér a tesnenia

Vodná hmla je k zakúpeniu tiež s dĺžkou hadíc 15 metrov TY9415B.

Osviežovacie set - VODNÉ HMLA
Pravdou je, že pod pergolou aj pod slnečníkom je v sparných letných dňoch prehriaty a suchý vzduch. Zvýšením vzdušnej vlhkosti sa pocitová teplota môže znížiť až o 10 stupňov.

Nemusíme pritom po sebe striekať prúdom vody z hadice, riešením je použitie tzv. Vodnej hmly.

Čo je vodná hmla?
Je to sústava mikrotrysiek, ktoré môžeme ľubovoľne inštalovať okolo posedenie. Hodí sa aj do výbehu domácich zvierat alebo stajní. Použitie je možné aj v tropických skleníkoch, kde rastliny vyžadujú vysokú teplotu a vzdušnú vlhkosť. Inštalácia je veľmi rýchla a jednoduchá.

Ako je inštalácia náročná?
Postačí nám iba nožnice prípadne kladivko. Zvládne to aj menej šikovný jedinec. Základom je vymeranie vzdialenosti trysiek. Tá je vymedzená dĺžkou spojovacích hadičiek. Hadičky si nastriháme a najprv nasadíme koncovku pre pripojenie k hadici alebo priamo vodovodného kohútika. Prípojný diel obsahuje sitko, ktoré zabraňuje prípadnému znečisteniu trysiek. Preto je pripojenie vhodné len na čistú, teda pitnú vodu. Dotiahnutie prevlečných matičiek je len rukou, nepoužíva sa žiadne náradie. V potrebnej vzdialenosti napojíme prvú trysku a takto pokračujeme ďalej, podľa požadovaného množstva trysiek. Na pevný - drevený - podklad prichytíme hadičky príchytkou s klinčekmi, ak inštalujeme na slnečník alebo plátennú striešku, použijeme rychloklips. Ako posledný v rade inštalujeme trysku sa záslepkou, tu už nie je možné pripojenie ďalšieho dielu.

Je možné smer trysiek nastaviť?
Uvoľnením matičky, je možné ľubovoľné nasmerovanie. Do požadovanej polohy trysku zafixujeme dotiahnutím matičky. Pred pustením je dobre najprv teplú vodu z hadice odtočit a potom ju ešte len vpustiť do systému. Pripojenie je možné na bežný vodovodný rad alebo na domácu vodáreň. Rozhodujúci je tlak v sústave, pri nižšom tlaku menej zahmlievanie a podľa potreby musíme upraviť aj počet trysiek. Bežne sada pokryje plochu 60m2. nasmerovanie trysiek by malo byť mimo sediacej osoby a tak, aby hmla nedopadalo na povrchy, ktoré podliehajú účinkom vlhka a na povrchy, kde by vzniklo nebezpečenstvo pošmyknutia.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk