Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA Combisystem Malá motyčka, 6cm, srdce 8911-20
GARDENA Combisystem Malá motyčka, 6cm, srdce 8911-20 GARDENA Combisystem Malá motyčka, 6cm, srdce 8911-20 GARDENA Combisystem Malá motyčka, 6cm, srdce 8911-20 GARDENA Combisystem Malá motyčka, 6cm, srdce 8911-20

GARDENA Combisystem Malá motyčka, 6cm, srdce 8911-20

GARDENA combisystem malá motyčka sa ideálne hodí pre kyprenie, prevzdušňovanie a odburiňovaní. Ergonomicky tvarovaná rukoväť s integrovanými mäkkými prvkami sa skvele drží a jej zahnutý koniec br... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 8911-20

Popis

GARDENA combisystem malá motyčka sa ideálne hodí pre kyprenie, prevzdušňovanie a odburiňovaní. Ergonomicky tvarovaná rukoväť s integrovanými mäkkými prvkami sa skvele drží a jej zahnutý koniec bráni skĺzavaniu. Pre pohodlnú prácu vo vzpriamenej polohe bez ohýbania chrbta je možné nahradiť súčasné rukoväť akúkoľvek násadou combisystem. Motyčka má pracovnú šírku 6 cm a disponuje dvoma hrotmi na jednej a listom v tvare srdca na druhej strane. Je vyrobená z vysoko kvalitnej ocele. Povlak duroplast zaisťuje dlhú životnosť. Na tento výrobok poskytuje GARDENA záruku v trvaní 25 rokov.

parametre:
- Pracovná šírka: 6 cm
- Materiál: kvalitná oceľ, povlakovanie
- Ergonomicky tvarovaná rukoväť
- Rukoväť s mäkkými prvkami
- Oblasť použitia: kyprenie, prevzdušňovanie a pleťou pôdy

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk