Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA Comfort A/M Kovadlinkové záhradné nožnice, ø 23 mm 8903-20
GARDENA Comfort A/M Kovadlinkové záhradné nožnice, ø 23 mm 8903-20 GARDENA Comfort A/M Kovadlinkové záhradné nožnice, ø 23 mm 8903-20 GARDENA Comfort A/M Kovadlinkové záhradné nožnice, ø 23 mm 8903-20

GARDENA Comfort A/M Kovadlinkové záhradné nožnice, ø 23 mm 8903-20

Ergonomické rukoväte sa skvele drží. Mäkké prvky, integrované do hornej a spodnej rukoväti, poskytujú potrebné nekĺzavé vlastnosti a sú šetrné k vášmu zápästia v akejkoľvek strihacie situácii. V... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 8903-20

Popis

Ergonomické rukoväte sa skvele drží. Mäkké prvky, integrované do hornej a spodnej rukoväti, poskytujú potrebné nekĺzavé vlastnosti a sú šetrné k vášmu zápästia v akejkoľvek strihacie situácii.

Vďaka jednoručnímu bezpečnostnému uzáveru možno záhradné nožnice veľmi ľahko uzamknúť jednou rukou a potom ich bezpečne skladovať.

Presne brúsený horný nôž prichádza do kontaktu s pevnou nákovkou, od toho je odvodený názov nožníc. Vďaka optimálnemu prenosu sily sú kovadlinkové nožnice Comfort obzvlášť vhodné pre strihanie drevnatých konárov a výhonkov.

GARDENA kovadlinkové záhradné nožnice Comfort s horným nožom s nepriľnavým povlakom sa skvele hodí na strihanie starších, drevnatých konárov a výhonkov. Pružina je integrovaná do nožníc, takže ju nemožno stratiť a je tiež chránená pred nečistotami. Ergonomicky tvarované rukoväte s mäkkými prvkami na hornej rukoväti uľahčujú strihanie. Nožnice majú praktický jednoručné uzáver na bezpečné skladovanie. Na tento výrobok je poskytovaná záruka v trvaní 25 rokov.

parametre:
- Maximálny priemer strihaného materiálu: 23 mm
- Typ strihu: nákovky
- Nôž: Precízne výbrus
- Sklonená strihacia hlava
- 2 polohy uchopenia
- Jednoručné bezpečnostný uzáver
- Ergonomicky tvarovaná rukoväť
- Rukoväť s dodatočnými mäkkými prvkami: 2x
- S antiadhezívnym povlakom
- Oblasť použitia: strihanie starších drevnatých konárov

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk