Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA ClickUp! Svietidlo solárne 11440-20
GARDENA ClickUp! Svietidlo solárne 11440-20 GARDENA ClickUp! Svietidlo solárne 11440-20 GARDENA ClickUp! Svietidlo solárne 11440-20 GARDENA ClickUp! Svietidlo solárne 11440-20

GARDENA ClickUp! Svietidlo solárne 11440-20

ClickUp! Celoročný lifestyle systemCeloročný lifestyle systém ClickUp! je flexibilný záhradný dekoračný systém. Pomocou ľahko pripevniteľnej násady ClickUp! alebo upevnenia na balkón ClickUp! môž... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 11440-20

Popis

ClickUp! Celoročný lifestyle system
Celoročný lifestyle systém ClickUp! je flexibilný záhradný dekoračný systém. Pomocou ľahko pripevniteľnej násady ClickUp! alebo upevnenia na balkón ClickUp! môžete ľahko ozdobiť svoju vlastnú záhradu alebo balkón rôznymi dekoratívnymi prvkami v každom ročnom období.

Flexibilný a stabilný
Vďaka praktickému pripojeniu na jedno kliknutie je možné solárne svietidlo ClickUp! ľahko namontovať na násadu ClickUp! alebo do upevnenia na balkón ClickUp! a je možné ho kedykoľvek odňať. Spojenie medzi týmito dvoma prvkami je extrémne stabilné a bez kývania.

Štýlový dizajn v špičkovej kvalite
Solárne svietidlo kombinuje moderný a elegantný dizajn s prvotriednou kvalitou. Polykryštalický solárny modul sa vyznačuje rýchlym nabíjaním a dlhou životnosťou, zatiaľ čo kvalitný plastový materiál zaistí náladové osvetlenie po dobu minimálne 6 hodín.

Pripravené na použitie stlačením tlačidla
Zapínanie a vypínanie je veľmi jednoduché pomocou tlačidla. Po zapnutí zostane solárne svietidlo aktívne, kým znova nevypnete vypínač. V režime prevádzky sa solárne svietidlo automaticky zapína pri súmraku.

Jednoduchá výmena batérie
Solárne svietidlo je napájané komerčne dostupnou dobíjacou Ni-MH batériou (veľkosť AA 2500 mAh 1,2 V), ktorú je možné pohodlne vymeniť a je súčasťou balenia.

Technické údaje:

  • Akumulátor: Áno
  • Kapacita akumulátora: 2.5 Ah
  • Typ akumulátora: NiMh
  • Max. napätie akumulátora: 1.5 V

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk